Νοέμβριος 2018

Ένα νέο εργαλείο κυκλοφόρησε το οποίο δίνει την δυνατότητα σε προγράμματα να εμφανίζουν ενημερωτικά μηνύματα στον χρήστη. Ονομάζεται Ranchero και λειτουργεί όπως το Ringhio του AmigaOS 4, και μάλιστα χρησιμοποιεί τον ίδιο τρόπο αποστολής των μηνυμάτων, κάτι που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι διαφορετικό για να το υποστηρίξουν.

Κυκλοφόρησε η έκδοση 2.2.4 του Icaros. Φυσικά, όπως με κάθε νέα έκδοση, διορθώσεις και προσθήκες νέου λογισμικού έχουν γίνει, καθώς ωριμάζει ίσως η καλύτερη AROS διανομή. Περιέχει πολλές ανανεωμένες εκδόσεις τρίτων κατασκευαστών και προστέθηκε νέα picture datatypes τα οποία έλειπαν από το AROS.

Μια νέα ανανεωμένη έκδοση κυκλοφόρησε για το MUI 5.0. To MUI 5.0-2018R3 για AmigaOS4/PPC και AmigaOS3/m68k, δημιουργία των Thore Bockelmann και Jens Maus. Όπως πάντα, σε αυτή την έκδοση έχουν γίνει μπόλικες διορθώσεις και βελτιώσεις στην λειτουργία του.

Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του AmigaFuture #135 Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2018. Το AmigaFuture είναι ένα από τα λίγα έντυπα περιοδικά για τον χώρο της Amiga, το οποίο καλύπτει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών AmigaOS 4.x, AmigaOS 3.x, MorphOS και Aros. Κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε 2 γλώσσες, στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να το αγοράσετε από τα online καταστήματα APC & TCP, AmigaKit και Alinea. Σας προτείνουμε να γίνετε συνδρομητές ώστε να το βρίσκετε άμεσα στο ταχυδρομικό σας κουτί.<--break-><--break-><--break->Στο νέο τεύχος θα βρείτε τα παρακάτω.