Αύγουστος 2021

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του AmiSSL, η 4.10, σε λιγότερο από ένα μήνα από την προηγούμενη έκδοση. Έχουν γίνει βελτιώσεις στην λειτουργία του και βασίζεται στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση του OpenSSL 1.1.1l (24.08.2021). Το AmiSSL project είναι μια συνολική προσπάθεια να δημιουργηθεί μια βιβλιοθήκη για τα συστήματα που βασίζονται στην Amiga (AmigaOS, MorphOS, AROS, κλπ), η οποία χρησιμοποιεί το OpenSSL cryptographic library toolkit.

Κυκλοφόρησε η πέμπτη κατά σειρά αναβάθμιση του IBrowse 2.5, στην οποία έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις και διορθώσεις προβλημάτων. Σε αυτή την έκδοση έχει γλινει βελτίωση της απόδοσης, και μεταξύ άλλων διορθώθηκε και ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε από την 2.5.4 έκδοση, και οδηγούσε την εφαρμογή σε κατάρρευση.

Η εταιρεία Retro Games LTD, ανακοίνωσε ότι στις αρχές του 2022 θα κυκλοφορήσει το THEA500® Mini. Η ίδια είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν τα άκρως πετυχημένα THEC64 Mini, THEC64 και THE VIC20. Έτσι, το THEA500® Mini έχει ήδη μπει στην λίστα των προϊόντων της εταιρείας, και αναμένεται να έχει εξίσου μεγάλη επιτυχία. Αλλά τι είναι το THEA500® Mini;

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το 7ο τεύχος του Amiga περιοδικού Amiga Addict, το οποίο κυκλοφορεί στο τέλος κάθε μήνα. Το νέο τεύχος, το οποίο απαρτίζεται από περίπου 56 πολύχρωμες σελίδες σε A4 μέγεθος, έρχεται σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή, και είναι γραμμένο στα Αγγλικά.