Οκτώβριος 2021

Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του AmigaFuture #153 Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2021. Το AmigaFuture είναι ένα από τα λίγα έντυπα περιοδικά για τον χώρο της Amiga, το οποίο καλύπτει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών AmigaOS 4.x, AmigaOS 3.x, MorphOS και Aros. Κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε 2 γλώσσες, στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να το αγοράσετε από τα online καταστήματα APC & TCP, AmigaKit και Alinea. Σας προτείνουμε να γίνετε συνδρομητές ώστε να το βρίσκετε άμεσα στο ταχυδρομικό σας κουτί.<--break->

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση 2.5.0 του ScummVM για AmigaOS 4 και MorphOS. Για όσους δεν γνωρίζουν το ScummVM, είναι μια μηχανή που επιτρέπει σε διάφορα συστήματα να τρέξουν παιχνίδια τα οποία δεν είχαν γραφτεί ποτέ για αυτά. Αυτό το πετυχαίνει εξομοιώνοντας μόνο το εκτελέσιμο κομμάτι του κάθε παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας τα βασικά data αρχεία των παιχνιδιών, τα οποία απαιτούνται να είναι εγκατεστημένα.

Στις 16 - 17 Οκτωβρίου θα γίνει και φέτος η εκδήλωση AmiWest, στο Σακραμέντο της Αμερικής. Η φετινή εκδήλωση θα διαφέρει απο τις προηγούμενες χρονιές λόγω του Covid-19. Έτσι θα είναι περισσότερο online, με παρουσιάσεις από όλο τον κόσμο και με διάφορα θέματα. Βέβαια, κάποιοι θα μαζευτούν και στον καθιερωμένο χώρο της εκδήλωσης, αν και η προσέλευση αναμένεται να είναι μειωμένη.

Στις 5 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του AmigaFuture #152 Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2021. Το AmigaFuture είναι ένα από τα λίγα έντυπα περιοδικά για τον χώρο της Amiga, το οποίο καλύπτει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών AmigaOS 4.x, AmigaOS 3.x, MorphOS και Aros. Κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε 2 γλώσσες, στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να το αγοράσετε από τα online καταστήματα APC & TCP και Alinea. Σας προτείνουμε να γίνετε συνδρομητές ώστε να το βρίσκετε άμεσα στο ταχυδρομικό σας κουτί.<--break->

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το 8ο τεύχος του Amiga περιοδικού Amiga Addict, το οποίο κυκλοφορεί στο τέλος κάθε μήνα. Το νέο τεύχος, το οποίο απαρτίζεται από περίπου 56 πολύχρωμες σελίδες σε A4 μέγεθος, έρχεται σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή, και είναι γραμμένο στα Αγγλικά.