AmiSystemRestore R1beta4

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση το AmiSystemRestore R1beta4 από το Chris Handley. Το AmiSystemRestore είναι ένα πρόγραμμα το οποίο φροντίζει να διατηρεί αντίγραφα ασφαλείας από το σύστημά σας. Κάτι σαν το System Restore των Windows.

Αυτό που κάνει το πρόγραμμα είναι να δημιουργεί Restore Points, τα οποία λειτουργούν ως στιγμιότυπο του SYS: partition, όπου είναι αποθηκευμένο το σύστημα.Εάν κάτι αλλάξει στο σύστημα, τότε το AmiSystemRestore σας δίνει την δυνατότητα να επαναφέρετε το σύστημά σας σε προγενέστερη κατάσταση.

Γιατί όμως κάποιος θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο; Μερικές φορές όταν κάνετε εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα, μπορεί αυτό να αλλάξει κάποια libraries τα οποία όμως να παρουσιάζουν προβλήματα σε άλλα προγράμματα και να επηρεάσουν την σταθερότητα του συστήματός σας.

Το AmiSystemRestore σας επιτρέπει να ακυρώσετε πρόσφατες αλλαγές και να επαναφέρετε το SYS: σε προγενέστερη κατάσταση. Συνεργάζεται με το Installer και το AmiUpdate, έτσι ώστε να δημιουργεί αυτόματα στιγμιότυπα όταν γίνεται κάποια εγκατάσταση.

Σε αυτή την έκδοση έχουν γίνει προσθήκες λειτουργιών και κάποιες αλλαγές. Το AmiSystemRestore μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.