Μεταφέρθηκαν τα Torcs και Speed Dreams στο MorphOS

Μεταφέρθηκαν τα Open Source παιχνίδια Torcs και Speed Dreams στο MorphOS από τον προγραμματιστή Szilárd 'BSzili' Biró, ο οποίος έχει κάνει πολλές μεταφορές Open Source παιχνιδιών για το MorphOS και το AROS. Αυτή την φορά είχε αναλάβει την ολοκλήρωση ενός bounty για τη μεταφορά του Torcs, το οποίο αφού τελείωσε έκανε και την μεταφορά του Speed Dreams σαν bonus. Τώρα έχει αναλάβει ένα νέο bounty για την μεταφορά του Return to the Roots.

Το Torcs και το Speed Dreams είναι παιχνίδια αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα τα οποία βασίζονται στην ίδια μηχανή γραφικών. Για αυτό άλλωστε και η μεταφορά του Speed Dreams έγινε πιο γρήγορα από τον ίδιο developer. Για να παίξετε τα παιχνίδια πρέπει να έχετε τα βασικά αρχεία της έκδοσής τους για Windows, τα οποία μπορείτε να τα κατεβάσετε από το επίσημο site του κάθε ενός, του Torcs εδώ και του Speed Dreams εδώ.

Τα αναγκαία αρχεία της μεταφοράς των παιχνιδιών θα τα βρείτε στην σελίδας του developer και πιο συγκεκριμένα για το Torcs εδώ, ενώ για το Speed Dreams εδώ.

Μια γεύση του Torcs σε MorphOS μπορείτε να πάρετε από το παρακάτω video.