CodeBench 0.42 Διαθέσιμο για κατέβασμα

Έπειτα από περίπου 2 χρόνια υλοποίησης, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του CodeBench 0.42. Το CodeBench είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα προγραμματισμού για το AmigaOS 4.1. Υποστηρίζονται οι γλώσσες προγραμματισμού C/C++, αλλά υπάρχει και υποστήριξη για το Hollywood. Επίσης, στην επίσημη σελίδα του CodeBench δημιουργήθηκε το "CodeBench Community", ένα forum για υποστήριξη των χρηστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εφαρμογή.

Σε αυτή την έκδοση έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο αρχείο CodeBench_relnotes που έρχεται μαζί με την νέα έκδοση. Δυστυχώς όμως έχουν απενεργοποιηθεί κάποια νέα χαρακτηριστικά που δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά και δεν περάσανε τα test σταθερότητας.

Την νέα έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του CodeBench, όπου θα βρείτε και περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα. Πριν την εγκατάστασή του σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε ή να αναβαθμίσετε το AmigaOS SDK στην έκδοση 53.24, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.