Odyssey Web Browser 1.16

Είναι διαθέσιμη μια νέα έκδοση του Odyssey Web Browser για το AmigaOS 4, στο οποίο έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Απαιτεί για την εγκατάστασή του το MUI 4, οπότε θα πρέπει να προχωρήσετε στην αναβάθμισή του μέσω AmiUpdate. Η μεταφορά του Odyssey Web Bowser από την MorphOS έκδοση γίνεται από τον Kas1e.

Στην νέα αυτή έκδοση έχουν γίνει πολλές διορθώσεις στον κώδικα, και χρησιμοποιεί το WebKit r114842 (April 2012). Επίσης, έχετε την δυνατότητα πια να γράφετε Ελληνικά σε ιστοσελίδες. Η νέα αυτή έκδοση είναι πολύ πιο γρήγορη από την προηγούμενη καθώς έχει χρησιμοποιηθεί μια έκδοση της curl η οποία μπορεί να ανοίγει παράλληλες εργασίες και έτσι να μην μπλοκάρει το πρόγραμμα μια εργασία μέχρι να ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχει ακόμα υποστήριξη για html5 media, καθώς ο κώδικας του Odyssey σε αυτά τα σημεία είναι κλειστός, κάτι όμως που θα αλλάξει με την ολοκλήρωση του bounty που έχει ήδη οριστεί, στο οποίο μπορείτε να συμβάλετε κι εσείς.

Την νέα έκδοση του Odyssey Web Browser μπορείτε να την βρείτε εδώ. Αν θέλετε να υποστηρίξετε τον Kas1e μπορείτε να κάνετε μια χρηματική δωρεά μέσω PayPal στο kas1e @ yandex . ru.