AmiKit 1.7.0

Το AmiKit έφτασε στην 7η έκδοση του, και έρχεται σε ένα νέο πακέτο για όλα τα γούστα. Τις τελευταίες μέρες είχε αλλάξει το site του στο οποίο υπήρχε το μήνυμα ότι κάτι μεγάλο έρχεται. Σήμερα βγήκε live το νέο site όπου θα βρείτε διαθέσιμη την νέα έκδοση του AmiKit και φυσικά περισσότερες πληροφορίες. Το Amikit είναι ίσως το πληρέστερο πακέτο με το AmigaOS 3.x και πάνω από 350 από τα καλύτερα προγράμματα προεγκατεστημένα και έτοιμα να τα τρέξετε στον υπολογιστή σας με την χρήση προσομοιωτή UAE.

Η νέα αυτή έκδοση έρχεται σε ένα USB Flash χωρητικότητας 8GB έτοιμο για να χρησιμοποιηθεί μέσω των λειτουργικών συστημάτων Windows, Mac OS X, Linux ή Android. Το USB σας δίνει την δυνατότητα επίσης να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας στο περιβάλλον του AmiKit. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί μια ειδική έκδοση του Linux το οποίο ονομάζεται AmiPUP.

Η νέα αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε λίγο καιρό και για download εντελώς δωρεάν, αλλά αν θέλετε να υποστηρίξετε το project, θα σας πρότεινα να αγοράσετε το USB Flash, κι αν μπορείτε να δώσετε και κάτι παραπάνω ως δωρεά. Στην επίσημη ιστοσελίδα του AmiKit θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και τον τρόπο αγοράς του.