RetroPlanet #8

Κυκλοφόρησε το όγδοο και καλοκαιρινό τεύχος του Retro Planet. Το τεύχος κατεβάζει την μπάλα με special review του Sturmwind, του απόλυτου shoot em up για το Sega Dreamcast. Κάνει ντρίμπλα με δύο χορταστικές συνεντεύξεις: Με τον Βασίλη "Maddog" Μήτση (mame.gr), με τον οποίο κουβεντιάζουμε για games, coin ops, emulators και άλλα παρόμοια ευγενή σπορ και με τον Pascal Papara με τον οποίο ανακαλύπτουμε πως η Amiga περνάει στον x86 κόσμο μέσα από το AROS. Το ματς συνεχίζεται με πάσα στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος γίγας για ταινίες που έγιναν Spectrum παιχνίδια, ενώ στο πρώτο πέναλτι οι ΤΙ-99/4 και ΤΙ-99/4Α της Texas Instruments μπαίνουν στο 8 bit, hardware μικροσκόπιο.

Στο ημίχρονο θα προλάβουμε να παίξουμε ολοκαίνουρια games για τα αγαπημένα μας 8 & 16 bit συστήματα (ναι ΚΑΙ το Castlevania: Spectral Interlude για ZX Spectrum) και να κάνουμε ένα γρήγορο market watch για την Amiga 600, ενώ λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης θα διαβάσουμε retro ανάδρομες & νέα, Amiga Update, καθώς και το ενισχυμένο (μεγέθους δύο σελίδων παρακαλώ) «Σκάσε & Άκου» για όσους έχουν μουσικές ανησυχίες. Πάντως o διαιτητής του αγώνα αγνοείται, φήμες που τον ήθελαν στα αποδυτήρια να παίζει Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards μετά την ανάγνωση της AdventureLand του τεύχους, δεν είναι επιβεβαιωμένες.

Το Retro Planet είναι ένα ανεξάρτητο περιοδικό για το retro και το εναλλακτικό computing το οποίο εκδίδεται κάθε τρεις μήνες. Για να το αποκτήσετε μπείτε στο http://www.retroplanet.gr ή στείλτε email στο info AT retroplanet DOT gr αναγράφοντας τον αριθμό των τευχών που θέλετε καθώς και τα πλήρη στοιχεία σας. Μόλις λάβουμε μήνυμά σας θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και τη διαδικασία αποστολής ανάλογα με το πόσα τεύχη θέλετε.

Το τεύχος μπορεί να σταλεί με αντικαταβολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή με courier αλλά και ούτε η απλή αποστολή ΕΛΤΑ (χωρίς αντικαταβολή) με προκαταβολική κατάθεση/πληρωμή του ποσού. Δεν είναι δυνατή η χρήση Paypal, παρά μόνο για τους πελάτες εξωτερικού.

Στα emails για παραγγελίες παρακαλούμε να αναγράφετε καθαρά, με ελληνικούς χαρακτήρες, τα πλήρη στοιχεία αποστολής καθώς με copy/paste αυτών που εσείς μας γράφετε φτιάχνονται οι ετικέτες για το ταχυδρομείο.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας στο περιοδικό, συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τα joysticks ανά χείρας! Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές σε όλους! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!