Icaros Desktop 2.2 Χριστουγεννιάτικη έκδοση

Κυκλοφόρησε μια preview έκδοση του νέου Icaros 2.2, ως Χριστουγεννιάτικο δώρο της ομάδας ανάπτυξής του προς την κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι η ολοκληρωμένη έκδοση του Icaros 2.2 και ότι δεν έχει δοθεί έμφαση στην λεπτομέρεια. Παρόλα αυτά, συμπεριλαμβάνεται μια πρώτη public demo έκδοση του Amiga Writer, το οποίο αναπτύσεται εδώ και καιρό για το AROS και αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε άλλα λειτουργικά συστήματα.

Επίσης, μια ακόμα καλή αλλαγή που έχει γίνει είναι ότι μπορεί να τρέξει native σε Linux και Windows, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να το ξεκινήσετε σαν μια εφαρμογή, σε δικό του παράθυρο μέσα στο λειτουργικό σας σύστημα, χωρίς να χρειάζεται να στήσετε κάποιο virtual machine.  Αρκεί να ακολουθήσετε κάποια βασικά βήματα για την εγκατάστασή του στον υπολογιστή σας, τα οποία και θα βρείτε στο manual που το συνοδεύει. Φυσικά, υποστηρίζει την εγκατάστασή του στο μηχάνημά σας όπως παλιότερα.

Η νέα αυτή έκδοση πρέπει να γίνει ως νέα εγκατάσταση και δεν μπορεί μια παλιότερη να αναβαθμιστεί ακόμα στην 2.2 preview. Φυσικά, όπως πάντα, μπορείτε να την κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του Icaros και να την δοκιμάσετε.