Ολοκληρώθηκε το Lumberjack Reloaded

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του νέου παιχνιδιού για την Amiga Lumberjack Reloaded, στο οποίο αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός ξυλοκόπου. Στόχος σας είναι να κόψετε όσα περισσότερα κομμάτια από το δέντρο, αποφεύγοντας τα κλαδιά να σας χτυπήσουν στο κεφάλι. Ένα απλό παιχνίδι αλλά ιδιαίτερα εθιστικό.

Φυσικά, για να γίνουν τα πράγματα πιο δύσκολα, έχετε για εχθρό τον χρόνο. Έτσι, κόβετε τον κορμό του δέντρου μια από τα αριστερά και μια από τα δεξιά. Και όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο μεγαλώνει το σκορ σας.

Βασίζεται σε ένα παιχνίδι του Commodore 64 που κυκλοφόρησε το 2016 από τις Megastyle και Protovision. Φυσικά, η έκδοση για Amiga έχει πολύ καλύτερα γραφικά, κίνηση και ήχο, με αποτέλεσμα να είναι πιο ευχάριστο.

Το Lumberjack Reloaded είναι ήδη έτοιμο και έρχεται σε έκδοση CD με κουτί, σε δισκέτα αλλά και ηλεκτρονική. Η CD έκδοση παίζει σε Amiga CDTV και CD32, όπου στο τελευταίο μπορεί να σώσει τα high scores στην NVRAM του μηχανήματος. Οι ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι 512 KB RAM και λειτουργεί μια χαρά σε A500, A1200, CDTV, CD32.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο του 2017, αλλά μπορείτε να το προπαραγγείλετε από την επίσημη σελίδα όπου θα βρείτε και περισσλοτερες πληροφορίες.