Διαθέσιμο το Roadshow σε CD

Το Roadshow είναι ένα TCP/IP stack για το AmigaOS 3.x, το οποίο είναι μεταφορά του αντίστοιχου που υπάρχει στο AmigaOS 4. Είναι πολύ πιο γρήγορο από όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν για 68K Amiga και έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες, παρόλο που έρχεται χωρίς κάποιο GUI πρόγραμμα για την ρύθμισή του. Η APC&TCP το διαθέτει πια και σε φυσική μορφή, δηλαδή σε CD, κάτι που είχε ζητηθεί που πολλούς χρήστες του.

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το πρόγραμμα στην ψηφιακή του μορφή και θέλουν να το αποκτήσουν και σε CD, μπορούν να το κάνουν πληρώνοντας μόνο την διαφορά 4,90€. Μπορούν να το παραγγείλουν από την APC&TCP και βασική προϋπόθεση είναι να το κάνουν με τον ίδιο λογαριασμό που αγόρασαν το πρόγραμμα εξαρχής.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, η εγκατάσταση του Roadshow είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να διαβάσετε τον ανάλογο οδηγό μιας παλιότερης έκδοσης, εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Roadshow. Όσοι δεν το έχετε αγοράσει, μπορείτε να δοκιμάσετε την demo έκδοσή του. To Roadshow διατίθενται αποκλειστικά από την εταιρεία APC&TCP.