Νέα από το AmiWest 2018

Σήμερα ξεκινάει το φετινό AmiWest, με τις προηγούμενες ημέρες να είναι αφιερωμένες στους developers. Θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Μέσα από αυτή την σελίδα θα σας ενημερώνουμε για ό,τι καινούργιο ανακοινωθεί ή παρουσιαστεί. Επίσης, παρακάτω θα βρείτε τα video live streams ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε κι εσείς από τον υπολογιστή σας.

Σάββατο

Την πρώτη παρουσίαση την έκανε ο Aaron Smith από το Amiga on the Lake, οποίος μίλησε για:

  • την κατασκευή και διάθεση νέων τροφοδοτικών για Commodore 16, 64, 128, για τις Amiga 500, 600, 1200 και άλλα.
  • ότι είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπως των προϊόντων του Kipper2k, και κυρίως για τις νέες μεβράνες αλλά και για τα νέα πληκτρολόγια που σχεδιάζει (http://www.kipper2k.com/cherrymx/cherrymx.html).
  • τις πωλήσεις τους ως Amiga On The Lake (AOTL) και τι παρατήρησαν από τα δημογραφικά στοιχεία των πελατών τους. Υπολόγισαν ότι το 48,9% των πελατών τους που αγόρασαν το AmigaOS 4 και σημβατό μηχάνημα είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες τους, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το 51.1% είναι νέοι πελάτες. Ακόμα, πιο σημαντικό είναι ότι οι μισοί περίπου από τους νέους πελάτες δεν είχαν καμία σχέση με την Amiga στο παρελθόν.
  • την σημαντικότητα της κυκλοφορίας της A1222, διότι οι πωλήσεις της θα εκτινάξουν την αγορά της Amiga, κατά την εκτίμησή του.

 

Ο Trevor Dickinson της A-EON Technologies Ltd είπε ότι:

  • στόχος είναι η A1222 να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2019.
  • πριν τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει το Essentials Pack που θα περιέχει όλα τα libraries, gadgets και classes για τους developers που έχουν αναπτυχθεί για το Enhancer.

 

Ο Jamie Krueger της Bit by Bit Software παρουσίασε το νέο AVD IDE το οποίο προορίζεται για τους Developers και όλους αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές, με πολύ εύκολο.


Ο Hans de Ruiter μίλησε για τα τελευταία 10 χρόνια που αναπτύσει drivers για τις Radeon κάρτες γραφικών, και τι έχει επιτευχθεί. Τέλος μίλησε για το DIY Laptop που ετοιμάζει που βασίζεται στην A1222 Tabor.

 

Κυριακή