Shogo - Mobile Armor Division

Διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή το Shogo: Mobile Armor Division, σε μια ανανεωμένη έκδοση, η οποία δημιουργήθηκε από την Hyperion Entertainment σε συνεργασία με τον Frank Menzel. Το Shogo: Mobile Armor Division είναι ένα FPS παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1998 από την Monolith Productions, το οποίο ήταν και το πρώτο παιχνίδι που χρησιμοποιούσε την Lithtech μηχανή τριών διαστάσεων.

Το 2001 μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο AmigaOS από την Hyperion, το οποίο απαιτούσε το WarpOS και κάρτα γραφικών ώστε να αποδώσει σωστά και γρήγορα τα τρισδιάστατα γραφικά.

Η νέα έκδοση υποστηρίζει το AmigaOS 4 και το AmigaOS 3 με WarpOS, και κάρτα γραφικών που να υποστηρίζεται από το Warp3D. Μπορείτε να το αγοράσετε από την σελίδα της Hyperion και να μάθετε περισσότερα από την ανακοίνωση που έβγαλε η εταιρεία. Όσοι είναι ήδη κάτοχοι της πρώτης έκδοσης, μπορούν να κατεβάσουν την ανανεωμένη έκδοση δωρεάν από το site της Hyperion, εφόσον καταχωρήσουν πρώτα το παιχνίδι στον λογαριασμό τους, με την χρήση του σειριακού αριθμού.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του παιχνιδιού σε 1080p ανάλυση στο παρακάτω video: