Μαθήματα LightWave στην Amiga

Εάν πάντα θέλατε να καταπιαστείτε με τα 3D γραφικά στην Amiga και θέλατε να μάθετε πως να χρησιμοποιείτε το Lightwave, στην τελευταία του διαθέσιμη έκδοση για τον αγαπημένο μας υπολογιστή, σας έχω καλά νέα. Τις τελευταίες 4 εβδομάδες ο muadib, κατά κόσμον Κλέαρχος Γουργουρίνης, ξεκίνησε μια προσπάθεια να μας κάνει όλους experts στο LightWave.

Κάθε Κυριακή απόγευμα κατά τις 17:00 UTC, δηλαδή κατά τις 8 ώρα Ελλάδος, συντονιστείτε στο κανάλι του στο Twitch και παρακολουθήστε τα μαθήματά του live. Το καλό με το Twitch είναι ότι μπορείτε να του απευθύνετε ερωτήσεις, οι οποίες να είστε σίγουροι ότι θα απαντηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο κατανοητός και αναλυτικός τρόπος του να εξηγεί κάθε πτυχή του LightWave, θα σας δώσει τα εφόδια να ξεκινήσετε τα πρώτα σας βήματα στην εφαρμογή.

Ο Κλέαρχος χρησιμοποιεί το LightWave καθημερινά και επαγγελματικά. Οι γνώσεις του είναι πραγματικά θυσαυρός, και προσωπικά νοιώθω τυχερός που αποφάσησε να μοιραστεί αυτές τις γνώσεις του με όλους εμάς, και μάλιστα δωρεάν. Οπότε, αν σας ενδιαφέρει το LightWave και η Amiga, μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε κάτι καινούργιο κι εσείς. Κι αν θέλετε να στηρίξετε τον Κλέαρχο, κάντε του μια δωρεά μέσω PayPal ή μέσω του Patreon. Το πως θα κάνετε την δωρεά σας θα το βρείτε στην σελίδα About στο Twitch.

Αν χάσατε τα προηγούμενα video, μπορείτε να τα βρείτε στα αποθηκευμένα videos, κάτι που θα σας πρότεινα να κάνετε, ώστε να καλύψετε το χαμένο έδαφος. Για να στήσετε μια Amiga κάτω από το WinUAE για το LightWave, ακολουθήστε το παρακάτω guide, όπου περιγράφονται όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και link για να κατεβάσετε το LightWave.https://www.amigaraytracers.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=36

Μια ενεργή κοινότητα πίσω από τα 3D γραφικά στην Amiga θα βρείτε και στο forum Amiga Raytracing Society. Ελπίζω να σας δω σύντομα στα online μαθήματα του Κλέαρχου.

Δείτε παρακάτω την εισαγωγή των μαθημάτων για να πάρετε μια γεύση τι όμορφα πράγματα φτιάχνει ο Κλέαρχος.