Νέα έκδοση του MUI 5.0 2020R1

Μια νέα ανανεωμένη έκδοση κυκλοφόρησε για το MUI 5.0. To MUI 5.0-2020R1 για AmigaOS4/PPC και AmigaOS3/m68k, δημιουργία των Thore Bockelmann και Jens Maus. Όπως πάντα, σε αυτή την έκδοση έχουν γίνει μπόλικες διορθώσεις και βελτιώσεις στην λειτουργία του.

Η χρήση του MUI 5.0 στο AmigaOS 3.x απαιτεί να υπάρχει τουλάχιστον ένας επεξεργαστής 68020 στην Amiga. Η ομάδα ανάπτυξης προτείνει την χρήση του σε μηχανήματα με γρήγορους επεξεργαστές και κάποια κάρτα γραφικών. Όπως κάθε προηγούμενη έκδοση, ένα keyfile είναι αναγκαίο για να ενεργοποιηθούν όλες οι λειτουργίες των ρυθμίσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας keyfile από την έκδοση 3.8, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσοι θέλετε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε από το επίσημο site της ομάδας ανάπτυξης του. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα καλό θα είναι να ενημερώσετε του developers μέσω του bugtracker με μια περιγραφή του προβλήματος, του συστήματος σας αλλά και του προγράμματος που τρέξατε, ώστε να προσπαθήσουν να αναπαράγουν το πρόβλημα και τέλος να το λύσουν. Αν θέλετε να δείτε τι ακριβώς έχουν αλλάξει στην νέα έκδοση, μπορείτε να διαβάσετε το MUI 5 changelog. Όσοι χρησιμοποιείτε το AmiUpdate στο AmigaOS 4, θα το βρείτε διαθέσιμο στην λίστα ανανεώσεων.