Κυκλοφόρησε το Amiga Rocks

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το τριπλό άλμπουμ Amiga Rocks από τους Fastloaders, με 33 μουσικά θέματα. Σε όλα τα κομμάτια θα ακούσετε δυνατά τύμπανα και γρήγορες κιθάρες, και τα αγαπημένα σας μουσικά θέματα από Amiga παιχνίδια όπως Super Cars II, Shadow of the Beast, Unreal, Turrican, Castle Master, Ghouls n' Ghosts, Battle Squadron, Lost Patrol, Golden Axe, Final Fight, X-Out, Dogs of War, Lotus, Cannon Fodder, Hero Quest, Chuck Rock, LED Storm και πολλά άλλα.

Το Amiga Rocks  είχε ξεκινήσει από ένα Kickstarter ένα χρόνο πριν, και κυκλοφόρησε με μια μικρή καθυστέρηση από του Fastloaders.

Μπορείτε να το αγοράσετε από το C64Audio, και έρχεται σε τριπλό CD και σε download μορφή. Εγώ αγόρασα το τριπλό CD και όχι μόνο το έλαβα και σε Download μορφή, μαζί ήρθε και ένα video από το live που έδωσαν οι Fastloaders στο Back In Time 2019, όπου έπαιξαν μουσική μαζί με τον Rob Hubbard. Μαζί με τα παραπάνω ήρθαν και μερικά άλλα albums με μουσική από Amiga, AtariST και C64, τα οποία είναι το "The Amiga Works" του Allister Brimble, "Karma 64", "Revival ST", "Behind the Square" και μερικά κομμάτια ως preview από το "Ninja Musicology".

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε και να ακούσετε, τους FastLoaders να παίζουν μερικά μουσικά θέματα από C64 παιχνίδια στο Back In Time 2018.