iGame 2.0

Έπειτα από περίπου 15 χρόνια κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του iGame 2.0. Από το 2016 που έγινε open source το αγαπημένο μας Ελληνικό πρόγραμμα για την Amiga, κυκλοφόρησαν 8 διαφορετικές beta εκδόσεις οι οποίες έφερναν νέες λειτουργίες, βελτιώσεις και διορθώσεις προβλημάτων.

Εάν δεν γνωρίζετε το iGame είναι ένα frontend για το WHDLoad το οποίο μπορεί να σκανάρει τον δίσκο σας, να βρει τα διαθέσιμα παιχνίδια και να σας τα παρουσιάζει σε μια λίστα ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρίσκετε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Ακόμα, σας δίνει την δυνατότητα θα φιλτράρετε τα παιχνίδια με βάση το είδος τους, τα αγαπημένα σας ή αυτά που παίξατε τελευταία φορά, ή ακόμα και με βάση τον τίτλο τους.

Αρχικός δημιουργός και εμπνευστής του iGame είναι ο Μανώλης 'MrZammler' Βασιλάκης, ο οποίος πριν λίγα χρόνια αποφάσισε να ανοίξει τον κώδικα του προγράμματος και να δώσει την δυνατότητα σε άλλους να συμβάλλουν στην ανάπτυξή του. Κι έτσι έχει γίνει, με αποτέλεσμα μια από τις αγαπημένες μας εφαρμογές να ανανεώνεται και να γίνεται ακόμα καλύτερη.

Η τελευταία έκδοση του iGame 2.0, περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει στις beta εκδόσεις, και μια λίστα αυτών θα βρείτε μέσα στο αρχείο CHANGELOG.md.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του iGame από το github του Μανώλη καθώς και από το Aminet. Αν βρείτε προβλήματα στο σύστημά σας ή θέλετε να ζητήσετε κάποια νέα λειτουργία, δοκιμάστε να ανοίξετε ένα issue όπου θα περιγράψετε τι ακριβώς θα θέλατε να γίνει ή ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς και πως μπορεί κάποιος να το αναπαράγει.