AmiCamp 2024, 13 & 14 Απριλίου

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ετοιμαζόμαστε για το 10ο κατά σειρά AmiCamp. Η ομάδα διοργάνωσης βρήκε ένα νέο όμορφο χώρο για ένα διήμερο γεμάτο με τους αγαπημένους μας Amiga υπολογιστές. Αν δε γνωρίζετε το AmiCamp, είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εκδήλωση που έχει σαν σκοπό τη διάδοση της ιδέας του AmigaOS ως κάτι ζωντανό και εξελισσόμενο εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα, αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία για τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας της Amiga να γνωριστούν και να δημιουργηθούν νέες συνεργίες. 

Υποστηρίζει και μιλάει για όλες τις ενεργές πλατφόρμες, όπως το AmigaOS 3, το AmigaOS 4, το MorphOS και το AROS. Στην εκδήλωση θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε και να χρησιμοποιήσετε Amiga και Amiga συμβατούς υπολογιστές, καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων AmigaOS, MorphOS και AROS.

Όσοι θυμούνται την Amiga ως ένα μηχάνημα που συντρόφευε τα παιδικά τους χρόνια, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο και την ανανέωση αυτών των υπολογιστών. Ο κάτοχος κάποιου εκ των πρώτων μηχανημάτων της Commodore, θα μπορέσει να δει πως θα τους δώσει νέα ζωή αναβαθμίζοντας τη λειτουργική τους κατάσταση.

Στο AmiCamp θα δείτε και θα δοκιμάσετε βελτιωμένους κλασικούς υπολογιστές με αυξημένες δυνατότητες σε σχέση με τα αντίστοιχα εργοστασιακά μοντέλα και θα μιλήσετε με τους ανθρώπους που διέθεσαν το μεράκι τους για να τα φτάσουν σε αυτή τη λειτουργική κατάσταση. Επίσης, θα συναντήσετε όλους εμάς, που πιστεύουμε στην εξέλιξη της συγκεκριμένης πλατφόρμας ως εναλλακτική, και σε καμία περίπτωση ως μια πεθαμένη πλατφόρμα, καθώς συνεχίζει να χαρίζει συγκινήσεις σε χιλιάδες ανά τον κόσμο. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με ανθρώπους που δημιουργούν μέσα στην Amiga κοινότητα, και αν το επιθυμείτε, θα βρείτε τρόπο συμμετοχής σας σε αυτήν.

Φυσικά, αν για κάτι ήταν γνωστή η Amiga είναι τα διαθέσιμα παιχνίδια της. Επόμενο είναι το gaming να μη λείπει από το AmiCamp. Ελάτε να παίξετε μαζί μας όλα τα κλασσικά παιχνίδια της χρυσής εποχής, αλλά και τα καινούργια, με γραφικά υψηλής ανάλυσης HD.

Το AmiCamp είναι μία έκθεση όλων των υπολογιστών που συνεχίζουν τις αξίες και την ποιότητα της Amiga, όπου θα περάσετε ευχάριστα παίζοντας παιχνίδια, αναπολώντας το παρελθόν και κάνοντας νέες παρέες μαθαίνοντας τις εξελίξεις του αγαπημένου μας υπολογιστή. Ελάτε να δείτε πως το Παρελθόν είναι Παρόν, και μάλιστα Εναλλακτικό, με προοπτικές.

Πληροφορίες θα βρείτε στις παρακάτω σελίδες:

https://amicamp.gr
https://www.facebook.com/AmiCamp.gr