Metro Siege demo

Διαθέσιμο για κατέβασμα είναι το πρώτο demo του Metro Siege, ώστε να το δοκιμάσετε στη δική σας Amiga και να πάρετε μια γεύση από αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Εάν δεν έχετε ακούσει τίποτα για το Metro Siege, πρόκειται για ένα νέο beat'em up brawler, στα χνάρια του Final Fight και Streets of Rage, με εκπληκτικά γραφικά και μουσική.

Το demo περιλαμβάνει 3 πίστες, τις οποίες και πρέπει να καθαρίσετε από τους εχθρούς επιλέγοντας το χαρακτήρα σας μεταξύ των Alex και Kim. Στο μέλλον θα υπάρξει και τρίτος χαρακτήρας που προς το παρόν παραμένει κρυφός. Αν θέλετε, μπορείτε να το παίξετε διπλό με κάποιον φίλο σας στο ίδιο μηχάνημα. Απευθύνεται σε όλους τους κατόχους Amiga, μιας και μπορείτε να το παίξετε ακόμα και σε μια Amiga 500 με έξτρα 512KB μνήμης.

Στη συγκεκριμένη κυκλοφορία υπάρχει το παιχνίδι στις παρακάτω μορφές:

  1. Το παιχνίδι σε ADF αρχεία, το οποίο παίζει σε κάθε Amiga με 1MB μνήμης
  2. Σε image αρχείο σκληρού δίσκου, ιδανικό για συστήματα με 68020 και πάνω, και 2MB μνήμης
  3. Σε ISO αρχείο, για τους κατόχους CD32

Μπορείτε να κατεβάσετε το demo από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, καθώς και να δείτε της κινήσεις των χαρακτήρων εδώ. Αν θέλετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας με τους δημιουργούς, μπορείτε να μπείτε στο discord server τους.