Ιούλιος 2014

Στο online περιοδικό Edge υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την ιστορία πίσω από την δημιουργία του Barbarian: The Ultimate Warrior, ενός παιχνιδιού που έχει πραγματικά αγαπηθεί από πάρα πολύ κόσμο. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Palace Software και κυκλοφόρησε το 1987, το οποίο είναι εμπνεσμένο από τις περιπέτειες του Conan του βάρβαρου, φυσικά. Το παιχνίδι γνώρισε εμπορική επιτυχία, καθώς εκτός από το πρωτοποριακό του gameplay, οι υπεύθυνοι του marketing της εταιρίας φρόντισαν το περίβλημα του παιχνιδιού να είναι αρκετά πιπεράτο για την εποχή.

Όπως ανακοινώθηκε από την ACube Systems, στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook, μια νέα παραγωγή SAM 460ex έχει ήδη ξεκινήσει, για να καλύψει την ζήτηση. Αναμένεται να είναι έτοιμες προς διάθεση μέσα στον Αύγουστο, αφού πρώτα περάσουν όλα τα test ορθής λειτουργίας.

Κυκλοφόρησε όπως κάθε χρόνο, η νέα έκδοση του AmigaForever 2014. Εάν δεν γνωρίζετε το AmigaForever, είναι ένα από τα πρώτα πακέτα Amiga λογισμικού, βασισμένο σε κάποιο UAE emulator ώστε να τρέχει στα x86 PC. Φυσικά τρέχει το AmigaOS 3 και στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται οι αναγκαίες ROMs, μιας και η κατασκευάστρια Cloanto έχει την δυνατότητα να τις διανέμει νόμιμα με το λογισμικό της.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του AmigaFuture #109 Ιουλίου - Αυγούστου. Το AmigaFuture είναι ένα από τα λίγα έντυπα περιοδικά για τον χώρο της Amiga, το οποίο καλύπτει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών AmigaOS 4.x, AmigaOS 3.x, MorphOS και Aros. Κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε 2 γλώσσες, τα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να το αγοράσετε από τα online καταστήματα APC & TCPAmigaKit και Alinea. Εμείς σας προτείνουμε να γίνεται συνδρομητές ώστε να το βρίσκετε άμεσα στο ταχυδρομικό σας κουτί.