Ιούνιος 2021

Μέχρι τις 5 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του AmigaFuture #151 Ιουλίου - Αυγούστου 2021. Το AmigaFuture είναι ένα από τα λίγα έντυπα περιοδικά για τον χώρο της Amiga, το οποίο καλύπτει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών AmigaOS 4.x, AmigaOS 3.x, MorphOS και Aros. Κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε 2 γλώσσες, στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να το αγοράσετε από τα online καταστήματα APC & TCP, AmigaKit και Alinea. Σας προτείνουμε να γίνετε συνδρομητές ώστε να το βρίσκετε άμεσα στο ταχυδρομικό σας κουτί.<--break->

Έπειτα από 21 χρόνια, ένας από τους πιο αγαπημένους players MOD μουσικής στην Amiga, ο HippoPlayer, ανανεώνεται και κυκλοφορεί με νέες λειτουργίες και διορθώσεις προβλημάτων. Σε αυτή την νέα beta έκδοση, ο δημιουργός του, Kari-Pekka Koljonen, προσπάθησε να ανανεώσει τον player ώστε να συμβαδίζει με το σημερινό hardware και τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέοι επιταχυντές και οι νέες αναβαθμίσεις.

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το 6ο τεύχος του νέου Amiga περιοδικού Amiga Addict, το οποίο κυκλοφορεί στο τέλος κάθε μήνα. Το νέο τεύχος, το οποίο απαρτίζεται από περίπου 56 πολύχρωμες σελίδες σε A4 μέγεθος, έρχεται σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή, και είναι γραμμένο στα Αγγλικά.

Καθώς ζούμε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού, το νέο τεύχος του Retro Planet είναι και πάλι μαζί μας, όπως συμβαίνει κάθε τρίμηνο τα τελευταία 8 χρόνια, για να σηματοδοτήσει την έλευση μίας νέας εποχής του χρόνου.

Στο 32ο τεύχος του μοναδικού έντυπου ελληνικού περιοδικού με αντικείμενο το retro computing και το retro gaming που επιβιώνει σε πείσμα των καιρών υπάρχει πλούσια ύλη, που θα φέρει δροσιά στους αναγνώστες του τους καυτούς μήνες που αναμένεται να ακολουθήσουν.