30 χρόνια Amiga - Amiga.gr Podcast επ.1

Ετοιμάσαμε το πρώτο μας podcast, στο οποίο θα ακούσετε μια συζήτηση με τον Βαγγέλη Γούλα, έναν από του διοργανωτές της εκδήλωσης για τα 30 χρόνια της Amiga που έγινε στην Καλιφόρνια της Αμερικής. Σε αυτή την εκδήλωση συμμετείχαν με παρουσιάσεις και συζητήσεις πολλά από τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Commodore, αλλά και όσοι ακόμα κρατάνε την Amiga ζωντανή. Παρουσιάστηκε επίσης hardware που ποτέ δεν κυκλοφόρησε και πολλά prototypes τα οποία αργότερα εξελίχθηκαν στα μηχανήματα που όλοι γνωρίσαμε.

Μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο podcast θα ακούσετε για τα πρωτότυπα μηχανήματα όπως η Lorraine, το AA prototype και το Ranger, για το πως οι πρωτοπόροι βλέπουν την σημερινή κατάσταση στον χώρο της Amiga αλλά και για το Amiga Community. Ακόμα μιλήσαμε για το Viva Amiga, το μεγαλύτερο ίσως ντοκυμαντέρ που ετοιμάζεται τα τελευταία χρόνια με θέμα την Commodore και την Amiga.

Θα χαρούμε να διαβάσουμε στα σχόλια παρακάτω τις παρατηρήσεις σας ή την άποψή σας για το πρώτο μας podcast, αν σας άρεσε ή όχι, και αν θα θέλατε να ακούσετε και νέα επεισόδια.

Η μουσική που ακούγεται στην αρχή και στο τέλος είναι του Tom Woxom - Kickstart album (http://is.gd/t22b5n)
Music licence CC - Attribution-Noncommercial-NoDerivatives 2.0 France License.