Κυκλοφόρησε το Putty Squad για AGA Amiga

Τελικά η System3 τήρησε τον λόγο της και κυκλοφόρησε το Putty Squad για Amiga. Απαιτεί για να λειτουργήσει σωστά κάποια AGA Amiga και διατίθενται δωρεάν για κατέβασμα σε μορφή 2 δισκετών ADF. Το Putty Squad είχε εμφανιστεί σε demo έκδοση στις συνοδευτικές δισκέτες των περιοδικών Amiga Power (τ.41) και Amiga Action (τ.62), αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησε στην αγορά ολοκληρωμένο. Χρειάστηκε περίπου 20 χρόνια για να το δούμε τελικά στα μηχανήματά μας.

Το Putty Squad είναι ένα platform παιχνίδι με πολύ όμορφα χρώματα και γραφικά. Στο παιχνίδι έχετε τον ρόλο μιας άμορφης μάζας στόκου, ή αν θέλετε μια εύπλαστη μάζα που μοιάζει με μπάλα. Σκοπός σας είναι να βρείτε το δρόμο προς την επόμενη πίστα αφού σώσετε όλους τους συντρόφους σας. Για να το πετύχετε αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα αντικείμενα που θα βρείτε στον δρόμο σας, όπως για παράδειγμα ένα ελλατήριο, το οποίο σας βοηθά να πηδήξετε πιο ψηλά.

Φυσικά σε κάθε πίστα θα βρείτε και διάφορους αντιπάλους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας εμποδίσουν να τα καταφέρετε. Σε αυτούς χαρήστε την καλύτερή σας μπουνιά, και θα την κάνουν άμεσα.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι θα βρείτε το Lemon Amiga και στο Hall Of Light. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το επίσημο site της System 3.

WHDLoad

Για όσους χρησιμοποιούν το WHDLoad, θα πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι αλλά και τον αναγκαίο installer. Αφού αποσυμπιέσετε το installer και τον τρέξετε, μετά από κάποια βήματα θα εμφανιστεί το πρόγραμμα RawDic. Τότε, εισάγετε την πρώτη δισκέτα στο drive και πατήστε το κουμπί "Start" για να κάνει την αναγκαία μετατροπή των δισκετών σε DAT αρχεία.

AmigaOS E-UAE

Εάν θέλετε να το παίξετε στο E-UAE του AmigaOS 4 δοκιμάστε να κατεβάσετε το config αρχείο, και να το αποθηκεύσετε στον φάκελο που έχετε τα ADF αρχεία του παιχνιδιού.