Το ImageFX αλλάζει χέρια

H A-EON Technology ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του ImageFX και του Cinemorph από την Woodall Design LLC. Έχοντας πρόσβαση στον κώδικα της εφαρμογής, και με την δυνατότητα της πώλησης του προϊόντος, σκοπός της A-EON Technology είναι η ανανέωση των προγραμμάτων και υποστήριξη των εκδόσεων για AmigaOS 3, AmigaOS 4 kai MorphOS.

Το ImageFX είναι ένα από τα πιο δυνατά και πλήρη προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών. Ειδικά στην έκδοση 4.5 Studio έχουν γίνει πολλές προσθήκες σημαντικών λειτουργιών. Το Cinemorph είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας φωτογραφιών με εφέ morphing.

Ο Matthew Leaman της A-EON Technology δήλωσε, "Το ImageFX ήταν το καλύτερο πρόγραμμα στην επεξεργασία εικόνων για πολλά χρόνια, και έχει μια σπουδαία ιστορία πίσω του. Στην A-EON Technology είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε μέρος αυτής της ιστορίας. Ανοιπομονούμε να επενδύσουμε στην ανάπτυξη του προγράμματος, ώστε ακόμα περισσότεροι χρήστες Amiga να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες τους στην επεξεργασία εικόνων, και στο νέο hardware".

Ο Kermit Woodall, πρώην διευθύνων πρόεδρος της Nova Design Inc., δήλωσε, "Παρόλο που όλα τα μέλη της Nova Design είχαν πάει σε άλλες εταιρείες, πάντα μετανιώναμε που δεν μπορέσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο ImageFX. Είμαστε ευτυχείς που περνάει στα χέρια μιας νέας εταιρίας με ενδιαφέροντα σχέδια για το μέλλον.".

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της A-EON Technology.