Κατεβάστε και διαβάστε το νέο online τεύχος του 880 Gamer #6

Κυκλοφόρησε το νέο 6ο τεύχος του online περιοδικού 880 Gamer. Το 880 Gamer έχει σαν κύρια θεματολογία τα games που είχαν κυκλοφορήσει στην Amiga. Μέσα στις 36 σελίδες τους θα βρείτε νέα, παρουσιάσεις παιχνιδιών, παρουσιάσεις demos, μηνύματα αναγνωστών, cheats και αρκετές διαφημίσεις παιχνιδιών όπως τις είχαμε δει σε παλιά έντυπα περιοδικά. Τα κείμενα είναι όλα γραμμένα στα Αγγλικά, και se κάθε τεύχος συνοδεύεται από δισκέτες σε μορφή ADF ή ADZ, όπου θα βρείτε demos παιχνιδιών και όχι μόνο.

Στο νέο αυτό τεύχος υπάρχει ένα αφιέρωμα στα Street Fighters που κυκλοφόρησαν στην Amiga, τα οποία είναι το Street Fighter II, Super Street Fighter II  και Super Street Fighter II Turbo. Επίσης θα βρείτε reviews για τα παιχνίδια Pang, Super Hang-On, Silkworm και άλλα. Θα βρείτε επίσης ένα συνοδευτικό ADΖ όπου υπάρχει το Super Street Fighter II, έτοιμο για να παίξετε.

Τα κείμενα του 880 Gamer είναι όλα γραμμένα στα Αγγλικά. Το τελευταίο τεύχος μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού.