Retro Planet #10 - Δεκέμβρης 2015 - Κυκλοφόρησε!!!

Όχι δεν είναι μελομακάρονα, ούτε κουτί με φρεσκοψημμένες δίπλες. Είναι το απόλυτο retro computing περιοδικό που γιορτάζει τα 10 τεύχη του και σε προσκαλεί για ένα ακόμα ταξίδι πίσω στον χρόνο!

Ολόκληρο το τεύχος είναι αφιερωμένο στην id Software, την εταιρία που άλλαξε τον κόσμο του gaming. Ολόκληρη η πορεία της από το ξεκίνημα των πρώτων ημερών (και ακόμα πιο πίσω), μέχρι την απόλυτη κυριαρχία του Doom, ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σου!

Σε αυτό το τεύχος βάζουμε στο hardware μικροσκόπιο μας τον IBM PCJr. Το... «φυστίκι» που κάθησε στο λαιμό της IBM, διάβασε και θα καταλάβεις το γιατί.

Φυσικά οι μόνιμες στήλες μας είναι εδώ, με ολόκληρη την κίνηση της retro σκηνής, τις retro αναδρομές στο παρελθόν, τις εξελίξεις από το Amiga στρατόπεδο, τις παρουσιάσεις ολοκαίνουριων τίτλων για 8 και 16 bit συστήματα και φυσικά την -ανανεωμένη- AdventureLand! Όλα αυτά σε 52 έγχρωμες σελίδες για τα μάτια σας μόνο!

Το Retro Planet είναι ένα ανεξάρτητο περιοδικό για το retro και το εναλλακτικό computing το οποίο εκδίδεται κάθε τρεις μήνες. Για να το αποκτήσετε μπείτε στο http://www.retroplanet.gr ή στείλτε email στο info AT retroplanet DOT gr αναγράφοντας τον αριθμό των τευχών που θέλετε καθώς και τα πλήρη στοιχεία σας. Μόλις λάβουμε μήνυμά σας θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και τη διαδικασία αποστολής ανάλογα με το πόσα τεύχη θέλετε.

Το τεύχος μπορεί να σταλεί με αντικαταβολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή με courier αλλά και ούτε η απλή αποστολή ΕΛΤΑ (χωρίς αντικαταβολή) με προκαταβολική κατάθεση/πληρωμή του ποσού. Δεν είναι δυνατή η χρήση Paypal, παρά μόνο για τους πελάτες εξωτερικού.

Στα emails για παραγγελίες παρακαλούμε να αναγράφετε καθαρά, με ελληνικούς χαρακτήρες, τα πλήρη στοιχεία αποστολής καθώς με copy/paste αυτών που εσείς μας γράφετε, φτιάχνονται οι ετικέτες για το ταχυδρομείο.

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε μορφής ιδέες και προτάσεις που θα οδηγήσουν σε δημιουργική συνεργασία με σκοπό ένα καλύτερο Retro Planet. Έχεις το μικρόβιο; Μην το σκέφτεσαι. Γράψε: info AT retroplanet DOT gr.

Ευχαριστούμε για την στήριξή σας στο περιοδικό, συνεχίζουμε χωρίς σταματημό.

Καλές γιορτές σε όλους!