Νέο βιβλίο από τον David Pleasance

Πρόσφατα ξεκίνησε ένα νέο Kickstarter από τον David John Pleasance για το βιβλίο που θα γράψει, με θέμα φυσικά τα χρόνια του στην Commodore. Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Commodore: The Inside Story", και αφορά την πολυετή εμπειρία του στην εταιρία, από το 1983 μέχρι και το 1994, με την χρεοκοπία της Commodore International και το Αύγουστο του 1995 όπου τελικά σταμάτησε τις πωλήσεις η Commodore UK.

Στις περίπου 236 σελίδες που θα έχει το βιβλίο θα έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί πουθενά αλλού, ιστορίες που καθόρισαν την πορεία της εταιρείας, γιατί ενώ η μαμά εταιρεία χρεοκοπούσε, η Commodore UK ήταν ακόμα κερδοφόρα, και πολλά άλλα. Ο David Pleasance λέει ότι όσα θα γράψει είναι απολύτως σωστά, και κάποιοι θα εκνευριστούν, αλλά είναι η αλήθεια, και μόνο αυτή. Επίσης, θα καλέσει πολλούς πρώην συνεργάτες να γράψουν την δική τους σκοπιά πάνω στα γεγονότα.

Η καμπάνια έχει ήδη χρηματοδοτηθεί πάνω από το μισό και σίγουρα θα ολοκληρωθεί, καθώς είναι πολύ ενδιαφέρον να διαβάζεις την ιστορία ενός ανθρώπου που την έζησε για 12 χρόνια από μέσα, ο οποίος είχε και κομβικό ρόλο στις πωλήσεις των υπολογιστών Amiga, καθώς διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων στην Commodore UK, Γενικός Διευθυντής στην Commodore International, Γενικός Διευθυντής στην Commodore Inc.

Μπορείτε να υποστηρίξετε κι εσείς την δημιουργία του νέου αυτού βιβλίου από το Kickstarter, όπου θα βρείτε και περισσότερες πληροφορίες, και τι ακριβώς θα συμπεριληφθεί. Μπορείτε να αγοράσετε από την ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου για μόλις 15 λίρες Αγγλίας, μέχρι και την εκτυπωμένη, με σκληρό εξώφυλλο, έκδοση για περίπου 30 λίρες Αγγλίας.