Dodgy Rocks

Κυκλοφόρησε για την Amiga ένα άκρος εθιστικό παιχνίδι που λέγεται Dodgy Rocks. Δημιουργός του είναι ο John Girvin και έχει κυκλοφορήσει για διάφορες πλατφόρμες, οι οποίες είναι οι Windows, MacOS, Linux, Android και iOS. Το παιχνίδι είχα την δυνατότητα να το δοκιμάσω στο Amiga Ireland σε μια πρώιμη έκδοση, και περίμενα την κυκλοφορία του πως και πως.

Το Dodgy Rocks είναι ένα survival παιχνίδι το οποίο δεν έχει τελειωμό. Θα πρέπει να μείνετε ζωντανοί για όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε. Από το επάνω μέρος της οθόνης κατεβαίνουν πέτρες με ταχύτητα και σκοπό να σας συνθλίψουν. Σκοπό σας είναι φυσικά να μην τους κάνετε την χάρη. Το παιχνίδι είναι εμπλουτισμένο με δυνατότητες να καταστρέφετε πέτρες και με συνεχόμενα χτυπήματα να παίρνετε ακόμα περισσότερους πόντους.

Είναι ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια, καθώς το σκεπτικό είναι απλό αλλά και αρκετά ευχάριστο. Τα γραφικά είναι απλά και όμορφα, με έντονα χρώματα.

Απαιτεί 1MB Chip Ram για να τρέξει. Αν το μηχάνημά σας έχει μόνο 1ΜΒ Chip Ram τότε θα πρέπει να το τρέξετε από δισκέτα ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί όλη την διαθέσιμη μνήμη. Διαβάστε το BootDisk.readme για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Aminet καθώς και από την σελίδα του δημιουργού στο itch.io, όπου μπορείτε να υποστηρίξετε τον δημιουργό του με ένα ποσό που εσείς θέλετε.