Ιούνιος 2020

Κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Mplayer v1.4 από τον Fabien Coeurjoly και την ομάδα ανάπτυξης του MorphOS. Σε αυτή την έκδοση έχουν γίνει κυρίως αλλαγές στον πυρήνα του προγράμματος και περιέχει την έκδοση r38132 της open source έκδοσης που υπάρχει σε άλλα συστήματα, και νεότερη έκδοση του ffmpeg.

Κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της AmiBlitz3 v3.7.4, στην οποία έχουν γίνει βελτιώσεις κυρίως στο IDE που περιλαμβάνεται στο πακέτο. Η AmiBlitz3 είναι μια γλώσσα προγραμματισμού Basic με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας εφαρμογές και παιχνίδια για 68K επεξεργαστές.

Μέχρι τις 5 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του AmigaFuture #145 Ιουλίου - Αυγούστου 2020. Το AmigaFuture είναι ένα από τα λίγα έντυπα περιοδικά για τον χώρο της Amiga, το οποίο καλύπτει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών AmigaOS 4.x, AmigaOS 3.x, MorphOS και Aros. Κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε 2 γλώσσες, στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να το αγοράσετε από τα online καταστήματα APC & TCP, AmigaKit και Alinea. Σας προτείνουμε να γίνετε συνδρομητές ώστε να το βρίσκετε άμεσα στο ταχυδρομικό σας κουτί.<--break->

Ένα νέο βιβλίο ετοιμάζει ο David John Pleasance, το οποίο ονομάζεται "From Vultures to Vampires: 25 years of Copyright Chaos and Technology Triumphs", στο οποίο θα υπάρχει η ιστορία της Amiga από τότε που έκλεισε η Commodore. Το βιβλίο ξεκινάει από την ημέρα που η Escom πρόσφερε τα περισσότερα χρήματα για να αγοράσει τα δικαιώματα και το hardware της Commodore. 

Κυκλοφόρησε η τρίτη κατά σειρά αναβάθμιση του IBrowse 2.5, στην οποία έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις στην ταχύτητα προσπέλασης ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν ασφαλής σύνδεση με SSL.