Tap Jewels

Κυκλοφόρησε ένα νέο παιχνίδι για το AmigaOS4 από την Εntwickler-Χ, το οποίο ονομάζεται Tap Jewels. Το νέο αυτό παιχνίδι είναι ένα puzzle game όπου σκοπός σας είναι να συνδυάσετε τα μαργαριτάρια σε δυάδες και πάνω, ώστε να αφαιρεθούν από το ταμπλό.

Το Tap Jewels έχει τρία διαφορετικά modes παιχνιδιού, το Puzzle Quest όπου πρέπει να συνδυάσεις από δύο διαμάντια και πάνω για να φύγουν από το ταμπλό, το Time Challenge όπου ο χρόνος σας κυνηγά, και το Survival όπου ο χρόνος δεν υπάρχει και σκοπός σας είναι να αντέξετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η εταιρεία Εntwickler-Χ έχει ήδη δημιουργήσει αρκετά ποιοτικά και διασκεδαστικά παιχνίδια για το AmigaOS 4.1, όπως το Swamp Defence. Ακόμα, έχει δημιουργήσει το project Amiboing, το οποίο έχει την δική του ιστοσελίδα όπου μπορούν να εγγραφούν όσοι έχουν αγοράσει τα παιχνίδια τους, όπου στον λογαριασμό τους καταχωρούνται στοιχεία από την πορεία τους στο κάθε παιχνίδι. Έτσι, ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών περνάει σε άλλο επίπεδο.

Το Tap Jewels είναι ένα comercial παιχνίδι και κοστίζει μόλις 8€, ένα ποσό που αξίζει κάποιος να το διαθέσει ακόμα και μόνο για την υποστήριξη των προγραμματιστών του. Παρόλα αυτά, στην ίδια διεύθυνση του παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε και μια δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού. Μπορείτε να πάρετε μία γεύση του παιχνιδιού από το παρακάτω video που κυκλοφόρησαν οι δημιουργοί του.