We love AMIGA OS

We love Amiga OS... φωνάζει η Ελληνική εταιρία mediacube και δεν λέει ψέματα. Και πως το αποδεικνύει; Μα φυσικά με την δουλειά της, που δεν είναι άλλη από τα οκτώ διαφορετικά backdrops που επιμελήθηκε και προστέθηκαν στο 5ο update πακέτο για το AmigaOS 4.1. Με οκτώ διαφορετικές, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, που τις επεξεργάστηκαν έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως backdrops, η mediacube κατάφερε να δώσει νέα πνοή στο αγαπημένο μας λειτουργικό σύστημα.

Και δεν σταματάνε εκει, καθώς το κάνανε γιατί το θέλανε και το φωνάζουν, μέσω του εταιρικού τους website, γιατί γουστάρουν αυτό που κάνουν. Και καλά κάνουν. Και είμαστε μαζί τους, καθώς είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και άλλα όμορφα πράγματα από την mediacube.

Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το Amiga OS 4.1 και έχετε εγκαταστήσει το update 5, κάτω από τον φάκελο Sys:prefs/presets/mediacube θα βρείτε τα νέα αυτά backdrops σε διαφορετικές διαστάσεις το κάθε ένα, ώστε να χρησιμοποιήσετε αυτό που ταιριάζει ακριβώς στις ρυθμίσεις της οθόνης σας, αλλά και στα γούστα σας.