Neverball και Neverputt 1.5.4

Μια νέα έκδοση των open source παιχνιδιών Neverball και Neverputt κυκλοφόρησε. Στην νέα αυτή έκδοση 1.5.4, η οποία είναι και η τελευταία σταθερή έκδοση που υπάρχει και σε άλλα λειτουργικά συστήματα, έχουν γίνει πολλές αλλαγές και διορθώσεις σε σχέση με την παλιά 1.4.0.

Το Neverball είναι ένα παιχνίδι όπου ο παίχτης κουνάει το δάπεδο στο οποίο βρίσκεται μια μπάλα. Σκοπός σας είναι με αυτό τον τρόπο να μετακινείτε την μπάλα, να μαζεύετε με αυτή τα νομίσματα που υπάρχουν στην οθόνη και να αποφεύγετε κάθε παγίδα. Και όλα αυτά μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο.

Το Neverputt είναι ένα παιχνίδι mini golf που χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή γραφικών και φυσικής αντίδρασης με το Neverball. Σκοπός σας φυσικά είναι να βάλετε την μπάλα στην τρύπα της κάθε πίστας με όσο το δυνατόν λιγότερα χτυπήματα.

Και τα δύο παιχνίδια κάνουν χρήση των τρισδιάστατων γραφικών, οπότε μια σχετικά δυνατή κάρτα γραφικών και εγκατεστημένο το warp3d κρίνονται αναγκαία. Αν θέλετε να κερδίσετε μερικά frames παραπάνω και να το κάνετε λίγο ταχύτερο, δοκιμάστε να παίξετε με κάποια από τις άλλες μπάλες, κι όχι με την αρχική, καθώς αυτή είναι διάφανη και αυτό τρώει υπολογιστική ισχύ. Την τελευταία αυτή έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε από το OS4Depot ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.