eGame r4

Κυκλοφόρησε η 4η αναβάθμιση το eGamer, στην οποία υπάρχουν πολλές διορθώσεις προβλημάτων, όπως το script εγκατάστασής του στο MorphOS και η εμφάνιση μηνύματος στην περίπτωση που δεν έχετε εγκατεστημένο το NList. Έχουν επίσης προστεθεί νέες λειτουργίες, όπως η υποστήριξη εμφάνιση screenshots αντί για εικονίδια και η προσθήκη στήλης των τελευταίων παιχνιδιών που έχετε παίξει.

Το eGamer είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την εκκίνηση των παιχνιδιών που έχετε στον υπολογιστή σας. Τα παιχνίδια τα βλέπετε σε μια λίστα, στην οποία μπορείτε να κάνετε αναζήτηση, να κατηγοριοποιήσετε τα παιχνίδια μέσω προσθήκης ετικετών σε αυτά και να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα τα παιχνίδια που παίζετε περισσότερο. Στην λίστα του μπορείτε να προσθέσετε παιχνίδια τα οποία μπορείτε να τα εκκινήσετε από τον δίσκο άμεσα με διπλό κλικ. Έτσι δεν περιορίζεστε στο είδος του παιχνιδιού, πχ. τα WHDload παιχνίδια.

Το eGame είναι DonationShareware, το οποίο σημαίνει ότι για να έχετε όλες τις δυνατότητες του διαθέσιμες, θα πρέπει να κάνετε μια οικονομική δωρεά στον προγραμματιστή του, τον Chris Handley, ο οποίος θα σας στείλει ένα key. Η δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής σας δίνει την δυνατότητα εμφάνισης μέχρι 10 παιχνίδια.

Το eGame μπορείτε να το κατεβάσετε από το Aminet.