Cinammon Writer v0.9

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Cinammon Writer, το οποίο είναι ένας επεξεργαστής κειμένου που δημιουργήθηκε με στόχο να είναι πολύ ελαφρύς και να παίζει σε όσο το δυνατόν περισσότερα AmigaOS συστήματα. Έχει όλες εκείνες τις λειτουργίες που περιμένει να βρει κάποιος σε έναν επεξεργαστή κειμένου, όπως την μορφοποίηση κειμένου, χρήση antialiased TTF, απεριόριστο Undo/Redo, συμβατότητα με άλλα προγράμματα όπως το Word και το OpenOffice.

Στην τελευταία αυτή έκδοση έχουν γίνει οι παρακάτω αλλαγές:

  • Χρήση του MUI στο περιβάλλον του, με πιο εξελιγμένα menu αντικείμενα
  • Σημεία ανάκτησης για τα αρχεία κειμένου
  • Νέο σύστημα διαχείρισης μνήμης για καλύτερη λειτουργία με μεγάλα αρχεία κειμένων
  • Δημιουργήθηκε ένα νέο framework που επιτρέπει την μελλοντική ανάπτυξη νέων λειτουργιών όπως η εισαγωγή εικόνων και πινάκων
  • Βελτιώσεις στην σταθερότητα και ταχύτητα του προγράμματος

Το Cinammon Writer είναι ένα αξιόλογο πρόγραμμα που αξίζει να έχετε στο υπολογιστή σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του όπου θα βρείτε και ένα κουμπί για να κάνετε την δική σας οικονομική δωρεά στον developer, ώστε να του δείξετε την υποστήριξή σας. Από την ίδια ιστοσελίδα μπορείτε να το κατεβάσετε για να το δοκιμάσετε στο σύστημά σας. Αυτή την στιγμή υπάρχει η έκδοση 0.9 για AmigaOS 4 και σαν δοκιμαστική για το MorphOS. Σύντομα θα προστεθεί και η έκδοση για AROS.