Μεταφορά του Strife για AGA

Μια νέα μεταφορά παιχνιδιού κυκλοφόρησε για AGA Amiga. Το παιχνίδι ονομάζεται Strife και ανήκει στην κατηγορία των FPS και βασίζεται στην μηχανή γραφικών του Doom3D και δημιουργήθηκε αρχικά το 1996 από την Rogue Entertainment. Το Strife έχει και κάποια νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλα παιχνίδια που χρησιμοποιούσαν την ίδια μηχανή γραφικών, όπως η επικοινωνία με άλλους χαρακτήρες κατά την εξέλιξή του.

Το παιχνίδι μπορεί να παιξεί καλά ακόμα και σε μια Amiga με 68040 στα 40MHz, αλλά προτείνεται να έχετε ένα επεξεργαστή 608060 στα 50MHz και πάνω. Παρόλα αυτά μπορεί να τρέξει και σε 020/030 επεξεργαστές αλλά με λιγότερα frames. Απαιτεί τουλάχιστον 16MB μνήμης και καταλαμβάνει γύρω στο 60MB στον δίσκο σας. Θα πρέπει να έχετε στην διάθεσή σας τα αρχεία STRIFE1.WAD και VOICES.WAD από το original παιχνίδι και να τα προσθέσετε στον φάκελο του Strife.

Τα αρχεία του παιχνιδιού μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Aminet και το original από το Abandonia. Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε πως παίζει στο μηχάνημα του δημιουργού της μεταφοράς του παιχνιδιού, με 68060 επεξεργαστή.