The Amiga Works του Allister Brimble

The Amiga Works

Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου το νέο διπλό CD του Allister Brimble "The Amiga Works". Το συγκεκριμένο ξεκίνησε ως project στο Kickstarter, το οποίο στεύθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και ξεπέρασε το αρχικό budget που είχε προϋπολογιστεί. Περιέχει μουσικές παιχνιδιών της χρυσής εποχής της Amiga, τα οποία όμως έχουν γραφτεί ξανά και εμπλουτίστηκαν με νέα στοιχεία, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή ακουστική απόδοση.

Η συλλογή αυτή περιέχει 27 μουσικά θέματα από παιχνίδια της Team 17, όπως τα Assassin, Superfrog, Alien Breed & Project X, καθώς και παιχνίδια από άλλες εταιρείες, όπως τα Zeewolf, Spellbound Dizzy & Troddlers. Στο άλμπουμ συμμετέχουν και οι Chris Burnage (Overdrive) και Jimmy Fredriksson (Full Contact Menu).

Το CD διατίθενται σε περιορισμένα αριθμημένα κομμάτια, περίπου 1000, για αυτό όσοι το θέλετε καλό είναι να το αγοράσετε άμεσα από το επίσημο site του Allister Brimble.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε μερικά από τα μουσικά θέματα που περιέχονται, με την παλιά έκδοση και την νέα μαζί, ώστε να διαπιστώσετε την διαφορά μεταξύ τους.