Κυκλοφόρησε ξανά το Battle Squadron

Κυκλοφόρησε η μεταφορά του Battle Squadron από την Cope-Com, σε συνεργασία με την GoldenCode.eu και Seal Of Action. Η Cope-Com είναι η ίδια εταιρεία που το 1989 είχε αναπτύξει το παιχνίδι, το οποίο είχε κυκλοφορήσει από την Electronic Zoo. Tο Battle Squadron επιστρέφει στην Amiga, και στο AmigaOS 4, μετά από 24 χρόνια, η πιστή μεταφορά του οποίου διατηρεί όλη την ομορφιά του παιχνιδιού. Τα ηχητικά εφφέ και η μουσική έχουν φυσικά εμπλουτιστεί με αποτέλεσμα η εμπειρία του συγκεκριμένου Shoot'em Up να γίνεται ξεχωριστή.

Το Battle Squadron είναι ένα Shoot'em Up κάθετης κύλισης, στο οποίο πιλοτάρετε ένα διαστημόπλοιο τελευταίας τεχνολογίας. Σκοπός σας είναι να εξοπλίσετε το ιπτάμενο όχημά σας με δυνατότερα όπλα, να καταστρέψετε ό,τι κινείται, και να ακολουθήσετε τα υπόγεια τούνελ που οδηγούν στις βάσεις των εχθρών, όπου κρατούνται όμηροι οι διοικητές σας Mayers και Bergin.

Το παιχνίδι παίζει άψογα σε HD αναλύσεις, αλλά μπορείτε να παίξετε και σε παράθυρο στο Workbench, το οποίο μπορεί να είναι μεταβλητού μεγέθους. Μπορείτε να χειριστείτε το διαστημόπλοιό σας με το mouse, το πληκτρολόγιο, είτε το χειριστήριο σας. Ο χειρισμός του Battle Squadron με ένα Tomahawk, συνδεδεμένο με το USB Joystick Adapter της Retronic Design, στο USB του υπολογιστή, είναι πραγματικά αυτό που συμπληρώνει την απόλυτη απόλαυση ενός καλού Shoot'em Up.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την νέα εκδοχή του Battle Squadron κατεβάζοντας το demo του παιχνιδιού ή να το αγοράσετε από την επίσημη σελίδα της Seal of Action, με κόστος 10€ η download έκδοση ή να παραγγείλετε την συλλεκτική έκδοση έναντι 20€.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.