Retro Planet τ.3

Κυκλοφόρησε το τρίτο και ανοιξιάτικο τεύχος του Retro Planet, του ανεξάρτητου περιοδικού για ρετρό τεχνολογία και όχι μόνο. Σε αυτό το τεύχος μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων: Μεγάλο αφιέρωμα στα 10 πρώτα χρόνια της Microsoft και πως από μια ιδέα 2 geeks που δεν είχαν καν δικό τους υπολογιστή έγινε η κυρίαρχη εταιρία software του πλανήτη. Ανταπόκριση από το πρώτο Amicamp, την έκθεση της Ελληνικής Amiga Community (ναι είμασταν και εμείς και εκεί), το πρώτο για τον Ελληνικό τύπο review του πολυαναμενόμενου ACA 500 επιταχυντή για Amiga 500.

Επίσης: αφιέρωμα στο PC Engine και τα παιχνίδια του, ενώ αν νομίζετε ότι οι συμβατοί δεν είχαν τα δικά τους platform κάνετε μέγα λάθος, μια ματιά στο special αρθράκι του τεύχους θα σας πείσει. Υπάρχουν φυσικά και ένα σωρό άλλα θέματα μαζί φυσικά με τις μόνιμες -και αγαπημένες σας πλέον- στήλες του περιοδικού.

Για παραγγελίες μπείτε στο http://www.retroplanet.gr ή στείλτε email στο amigaplanetgreece DOT gmail DOT com αναγράφοντας τον αριθμό των τευχών που θέλετε καθώς και τα πλήρη στοιχεία σας. Μόλις λάβουμε μήνυμα σας θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διαδικασία αποστολής ανάλογα με το πόσα τεύχη θέλετε. Το τεύχος μπορεί να σταλεί με αντικαταβολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.