Το Aladdin4D πέρασε στα χέρια της A-EON Technology

Η A-EON Technology συνεχίζει να μεγαλώνει την συλλογή της με λογισμικό, με σκοπό της ανανέωσή του. Έτσι μετά την εξαγορά του Personal Paint προχώρησε και στην εξαγορά των δικαιωμάτων του Aladdin4D από την DiscreetFX. Έτσι έχει πια τα δικαιώματα ανάπτυξης και πώλησης του προγράμματος για AmigaOS 3, AmigaOS 4, MorphOS και AROS. Η DiscreetFX διατηρεί το δικαίωμα να αναπτύσει και να πουλάει εκδόσεις για άλλα λειτουργικά συστήματα.

Το Aladdin4D είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας σκηνών τριών διαστάσεων, το οποίο αρχικά είχα κατασκευαστεί από τον Greg Gorby, και αργότερα από την Nova Design. Στα χέρια της DiscreetFX πέρασε τον Δεκέμβριο του 2007, η οποία δούλευε επάνω στην ανάπτυξη της 6ης έκδοσης, αλλά από τότε δεν είχε ολοκληρωθεί.

Ο Trevor Dickinson της A-EON Technology ανακοίνωσε, "Η εξαγορά του Aladdin4D υπογραμμίζει την διάθεσή μας να φέρουμε περισσότερο λογισμικό στην πλατφόρμα της Amiga. Σύντομα θα δείτε κι άλλους τίτλους να προστίθενται στην λίστα.". Ο Bill Panagouleas, CEO της DiscreetFX, είπε, "Παρόλο που με λυπεί το γεγονός να βλέπω το Aladdin4D να φεύγει από εμάς, ξέρω ότι περνάει σε ασφαλή χέρια, κι ανυπομονώ να δώ την A-EON να συνεχίζει την πλούσια κληρονομιά του Aladdin4D".

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της A-EON Technology.