Amiwest 2012

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει το φετινό Amiwest 2012 στην Αμερική. Πιο συγκεκριμένα, από τις 19-21 Οκτωβρίου θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για Amiga σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο στο Amiwest μαζεύονται πολλές εταιρείες και πολλές φορές σε αυτή την εκδήλωση γίνονται και ανακοινώσεις για διάφορα σχέδια των εταιρειών.

Στην φετινή εκδήλωση θα γίνουν και κάποια μαθήματα προγραμματισμού σε όσους παρεβερεθούν εκεί, με σκοπό να αυξηθεί ο αριθμός των προγραμματιστών. Το υλικό που θα δημιουργηθεί σε αυτά τα μαθήματα θα διατεθεί αργότερα online για κατέβασμα.

Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν και φέτος είναι οι Hyperion Entertainment, A-EON Technolodgy CVBA, SAAC, AmigaKit, Pagestream, AmiWest Broadcast, Intuitionbase, Infocessories και το AROS. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα μπορείτε να δείτε και να ακούσετε όλα όσα συμβαίνουν στο AmiWest από τα διάφορα streamings που θα υπάρχουν. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ και για να συντονιστείτε καλύτερα, θυμηθείτε ότι είναι 11 ώρες πίσω από την ώρα Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο official site τους, αλλά και στο blog.