Dune Legacy v0.96.3

Κυκλοφόρησε η έκδοση 0.9.63 του open source παιχνιδιού Dune Legacy, το οποίο είναι ένα remake του παλιού καλού Dune 2. Βασίζεται φυσικά στην πλοκή του αρχικού παιχνιδιού, όπου πρέπει να ηγηθείτε ενός από τους τρεις οίκους, των Atreides, των Harkonnen ή των Ordos, που υπάρχουν στον πλανήτη Arakis, γνωστός και ως Dune. Σε αυτόν τον πλανήτη παράγεται αποκλειστικά ένα υλικό που είναι άκρος αναγκαίο, το Spice. Όποιος ελέγχει την παραγωγή του, ελέγχει και τον πλανήτη. Σκοπός σας είναι να παράγετε την μεγαλύτερη ποσότητα Spice και να επικρατήσετε έναντι των αντιπάλων σας.

Το Dune Legacy δεν είναι μόνο ένα remake του παιχνιδιού, αλλά οι προγραμματιστές του έχουν φροντίσει να εισάγουν και μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως multiplayer mode, νέες εντολές στα units, βελτιωμένο AI στα units και πολλά άλλα. Για να παίξετε το παιχνίδι θα πρέπει να έχετε και κάποια βασικά αρχεία του original παιχνιδιού από την PC έκδοση, τα οποία και θα πρέπει να μεταφέρετε στον φάκελο του Dune Legacy.

Το Dune Legacy μπορείτε να το κατεβάσετε από το OS4Depot, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Την PC DOS έκδοση του παιχνιδιού μπορείτε να την κατεβάσετε από το Abandonia.com.

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση του παιχνιδιού και από τα παρακάτω videos.