WinUAE 2.6.1

Μια νέα έκδοση του WinUAE κυκλοφόρησε. Ο κορυφαίος Amiga προσομοιωτής για τα Windows γίνεται ακόμα καλύτερος. Στην νέα αυτή έκδοση έχει βελτιωθεί η υποστήριξη του SCSI στην προσομοίωση μιας A3000, τώρα μπορείτε να προσαρτήσετε δίσκους με σύστημα αρχείων OFS και βελτιώθηκε η λειτουργία κάποιον AGA demos που χρησιμοποιούσαν διπλά οριζόντια γραφικά. Φυσικά αυτές είναι μερικές από τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στην νέα αυτή έκδοση.

Με το WinUAE μπορείτε να στήσετε την δική σας Amiga, καθώς υποστηρίζει όλα τα υπάρχοντα μοντέλα, στο Windows PC που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να τρέξετε μόνο κάποια παιχνίδια ή ακόμα και να στήσετε ένα πλήρες Workbench βασισμένο σε AmigaOS 68K. Δεν υποστηρίζει κώδικα PPC, για αυτό μπορείτε να τρέξετε κώδικα που είναι γραμμένος μόνο για Motorola 68K επεξεργαστές.

Αναλυτικότερα όλες τις αλλαγές της νέας έκδοσης μπορείτε να τις βρείτε στην σελίδα του προγράμματος.

Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια δική σας εγκατάσταση AmigaOS από την αρχή, μπορείτε να δοκιμάσετε μία διανομή από τις AmigaSYS, AmiKit, AIAB και ClassicWB, οι οποίες έρχονται με πάρα πολλά προγράμματα προεγκατεστημένα, τα οποία έχουν οργανωθεί έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών. 

Το νέο WinUAE 2.6.1 μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του.