Descent: Freespace νέα, πιο συμβατή έκδοση

Η Hyperion Entertainment ανακοίνωσε την διάθεση μιας νέας έκδοσης του Descent: Freespace η οποία τρέχει καλύτερα κάτω από το AmigaOS 4.1, με αρκετές διορθώσεις προβλημάτων. Το Descent: Freespace δημιουργήθηκε αρχικά από την Voliton/Interplay και είναι από τα πρώτα παιχνίδια που μετέφερε η Hyperion στα αγαπημένα μας συστήματα.

Η νέα έκδοση διατίθενται:

  • σε ψηφιακή μορφή για download με κόστος 14.95 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Σε αυτή θα πάρετε ένα image του γνήσιου CD για το AmigaOS 68k/WarpOS και το παιχνίδι για το AmigaOS 4.1, με όλες τις διαθέσιμες γλώσσες και το manual. Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας online από εδώ
  • σε κουτάτη έκδοση, την οποία μπορείτε να την βρείτε στα γνωστά μαγαζιά AmigaKit, Amedia, Alinea, AmigaStore κα.. Σε αυτή υπάρχουν οι εκδόσεις για AmigaOS 68k/WarpOS και μπορείτε με τον σειριακό σας, μπαίνοντας στην download ενότητα του site της Hyperion, να κατεβάσετε την έκδοση για το AmigaOS 4.1.

Η νέα έκδοση για το AmigaOS 4.1 FE περιλαμβάνει τις εξής αλλαγές:

  • Υποστήριξη Radeon καρτών γραφικών εξοπλισμένες με Southern Islands (SI) chips
  • Νέο πρόγραμμα εκκίνησης με επιλογή ανάλυσης οθόνης, γλώσσας κ.α..
  • χρησιμοποιεί την MiniGL συμπίεση υφών όπου είναι διαθέσιμο
  • πολλές διορθώσεις προβλημάτων στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου των πλήρως playable μαθημάτων

Όσοι είχαν αγοράσει από παλιά το παιχνίδι, μπορούν να αποκτήσουν την ανανεωμένη έκδοση κάνοντας login στην download ενότητα του site της Hyperion.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.