Θες να μοιραστείς κάτι μαζί μας;

Το Amiga.gr είναι ένα site που προσδοκά στην ενημέρωση των Ελλήνων χρηστών Amiga για όσα συμβαίνουν γύρω από το αγαπημένο μας σύστημα, αλλά και στην προώθηση όσων κάνουν τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας.

Αν λοιπόν είσαι χρήστης των συστημάτων AmigaOS, MorphOS ή AROS και έμαθες κάτι που δεν υπάρχει στο site μας, μπορείς να το προσθέσεις κι εσύ ο ίδιος. Αν πειραματίζεσαι με τα συστήματά σου και έφτιαξες έναν οδηγό που θα ενδιέφερε κι άλλους ή αν αναπτύσσεις το δικό σου λογισμικό και θες να το προωθήσεις ή αν διατηρείς το προσωπικό σου blog όπου ανάρτησες κάποιο άρθρο, μπορείς τώρα να τα προσθέσεις και στην ύλη του Amiga.gr, ώστε να τα κάνεις γνωστά και στους επισκέπτες του.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ένα λογαριασμό στο Amiga.gr και να στείλεις ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, λέγοντας ότι θες να συμμετέχεις στην ύλη του site μας. Φυσικά, κάθε άρθρο θα αναρτάται με το όνομά σου και κάτω από τον λογαριασμό σου, καθώς όπου εμφανίζεται θα έχει την δική σου υπογραφή. Το Amiga.gr δεν επιθυμεί να παρουσιάσει την δουλειά των μελών του σαν δική του.

Σε περίπτωση που κάποιοι χρήστες αναρτήσουν κείμενο για το ίδιο θέμα ταυτόχρονα, στο site θα αναρτηθεί το πιο πλήρες από όλα. Όλα τα άρθρα θα πρέπει να είναι γραμμένα αυστηρώς στα Ελληνικά, με σωστή ορθογραφία και σύνταξη. Θα πρέπει να συνοδεύονται από φωτογραφίες ή λογότυπα και προαιρετικά από video που υπάρχουν στο YouTube. Το ύφος των κειμένων είναι ελεύθερο, αρκεί να μην είναι προσβλητικό και αντιτίθεται στους Όρους Χρήσης του Amiga.gr.

Βοήθεια στα παραπάνω μπορεί να δοθεί από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας μας αν κριθεί αναγκαίο. Σκοπός των παραπάνω είναι να παρουσιάζονται τα θέματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μόνο.