ACube και A-EON ανακοίνωσαν την συνεργασία τους

Η Ιταλική ACube και η Βρετανική A-EON ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για το καλύτερο μέλλον της πλατφόρμας, υπό ένα κοινό όραμα (One Vision). Η ανακοίνωση έγινε στην φετινή Pianeta 2013 όπου εκπρόσωποι των εταιρειών ανέφεραν ότι θα συνεχίσουν να προωθούν την ανάπτυξη hardware και λογισμικού για όφελος της Amiga κοινότητας.

Κατά την ανακοίνωση ο Matthew Leaman της A-EON ανέφερε "Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την Amiga κοινότητα και αποσκοπούμε σε μια μακροχρόνια στενή συνεργασία με τους Ιταλούς συνεργάτες μας". Ο Max Tretene της ACube είπε, "Με την ενοποίηση της τεχνογνωσίας μας και των οικονομικών μας πόρων ελπίζουμε να καταφέρουμε να επιταχύνουμε νέες δημιουργίες για το όφελος της Amiga κοινότητας". Ο συνεργάτης του  Enrico Vidale πρόσθεσε, "Χαιρόμαστε που θα δουλέψουμε με ανθρώπους που σκέφτονται όπως εμείς και είναι ενθουσιώδεις στον χώρο, με σκοπό να αναπτύξουμε την βάση χρηστών της Amiga". Τέλος, ο Trevor Dickinson της A-EON είπε, "Η ACube βοήθησε να κρατηθεί η φλόγα αναμμένη κατά τις πιο σκοτεινές περιόδους, ανοίγοντας δρόμους για νέο AmigaOS hardware. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που καταλήξαμε σε αυτή την συμφωνία."

Σχέδια ήδη έχουν ξεκινήσει για την πρώτη συνεργασία των εταιρειών, και θα ανακοινωθούν στον κατάλληλο χρόνο. Εμείς ελπίζουμε να καταφέρουν οι δύο εταιρείες να συνεργαστούν αρμονικά και να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει, δηλαδή την αύξηση της βάσης των χρηστών AmigaOS.